24/10/2016

Piscines Naturals: millor cada any

Versión en Castellano

 

Moltes vegades ens pregunten què passa amb el pas del temps en una piscina amb depuració natural. A ARAGrup fa dotze anys que vàrem fer les primeres zones de bany amb depuració natural i sense productes químics. 

 

xicotplantes_290_01

Molt bon aspecte de la zona de purificació de l'aigua

Amb aquesta experiència veiem que cada any la zona de depuració te més força i vigor. El conjunt de purificació format per les graves, microorganismes i plantes estan més adaptats i el resultat és excel·lent: bon aspecte natural i de aigua saludable i altre cosa important, menys manteniment. Sobretot sense químics que destrueixen la vida, d’això cero.
El sistema de purificació ARAGrup & TeichMeister en el qual l’aigua passa de forma suau per les graves, graves seleccionades per facilitar la purificació, son un suport adequat per les plantes aquàtiques que desenvolupen les arrels sense dificultar el pas de l’aigua durant els anys.

 

 

70223_reparacion_y_plantacion_002_290_01     20150718_img_1321_290_01 

Excelent estat de les graves de la zona de purificació natural l'aigua després de cinc anys.

 

Les plantes aquàtiques cada cop tenen més densitat i bon desenvolupament i son una de les parts mes atractives i vives per gaudir de la piscina natural.
Per amants de la naturalesa, de vida sana i saludable, ARAGrup els ofereix adaptar la depuració natural al seu projecte de piscina. Es banyarà en aigua naturalment transparent viva i saludable. Els purificadors son la llum, les plantes i les graves  per on circula l’aigua de bany.

Piscinas Naturales: mejor cada año.

 

tianatardor_290_01

 

Bonita imagen otoñal de la zona de purificaión natural

 

En ARAGrup nos preguntan con frecuencia cómo evolucionan las piscinas naturales con el paso del tiempo. Después de los primeros doce años haciendo piscinas naturales podemos decir: mejor cada año.
A medida que pasan los años la zona de purificación del agua es más vigorosa, con un buen crecimiento de las plantas y ofreciendo una calidad de agua cristalina y saludable. Este proceso se lleva a cabo sin productos químicos que destruyen la vida como el cloro o electrólisis salina y demás tratamientos químicos y físicos.

 

sota_aigua_290_01

Foto de las plantas en invierno debajo del agua

 

El sistema de depuración natural de agua ARAGrup&TeichMeister en el cual el agua pasa a una velocidad controlada a través de la zona de purificación con gravas de diámetro y composición determinada, está preparado para trabajar año tras año.
Las plantas van cubriendo la superficie de la zona de purificación y ofrecen un agradable aspecto con colores vivos en primavera y verano y los colores otoñales y aspecto invernal durante el año.
Si aprecia la naturaleza y su capacidad de purificar el agua sin necesidad de productos químicos, si desea bañarse en agua saludable y natural, en ARAGrup le ofrecemos nuestra experiencia para colaborar en desarrollar su proyecto de piscina natural.

 

xicotcontrallum_290

Si te ha parecido interesante ˇcompártelo con tus amigos!